Fællesspil for motionister

Velkommen til Snekkersten Badmintonklubs Motionistafdeling

Til alle motionister For sæsonen 2020/2021, som starter d.19.august:


Fællesspil for motionister:

'Vi er en flok rutinerede motionister, men ikke på turneringsniveau. Vi går ikke så meget op i det med systematisk træning, men visse dage er vi heldige at have en ekstern træner til rådighed.

Vi spiller med skiftende makkere og modstandere og forsøger at mikse så vi kan få nogle jævnbyrdige og spændende kampe.

Vi tilbyder op til 3 prøvetimer, hvorefter spillerudvalget står klar med en evaluering, som har til hensigt at sikre et fornuftigt spille-niveau på holdet, og som også har til hensigt at sikre sjov og udfordring for alle.

Vi spiller normalt om onsdagen fra kl.19:15 - 21.30 - Men gør opmærksom på at holdet om onsdagen er fuldt booket, og eventuelle tilmeldinger vil automatisk komme på vores venteliste.

Er det noget for dig, så kig ind forbi.

Priser inklusiv bolde:


Onsdag 1500,-  


Tilmelding kan foretages ved klik på den enkelte dag.

Spiller du allerede om onsdagen og ønsker ingen ændringer, så skal du ikke foretage dig noget.


Supplement til ovenstående:


Som de fleste af jer der er blevet vaccineret her i forår og sommer ved, er vores hal lukket for al sport, og det vil den efter kommunens oplysninger, som minimum være frem til udgangen af september måned.

Derfor har vi fået lov til at bruge Borupgård Skolens hal fra sæson start og foreløbig frem til udgangen af september måned.

Vi kunne ikke få onsdag aften, så det bliver tirsdag aften fra kl. 19 til 21, og første spilledag vil blive tirsdag d. 17 august kl. 19.00.